*vinkar*

Nu mina vänner, har jag flyttat och har inte tillgång till dator så ofta längre. Skall skaffa en så småningom, men vet inte när.  Så jag kommer nog inte att uppdatera bloggen särskilt ofta, men kika in lite då och då så kanske den är igång igen! ;)

Stora kramar

Eder alles Lillgroda

94 alster to go!

Här räknar vi ner snabbt! :D

Dessa gjorde jag igår. Första gången jag gjort tags, så vet inte riktigt om de blev "rätt", men jag körde min egen stil :P
(Orkar inte skriva hur jag gjorde nu, så det kanske kommer beskrivning senare :P)Detaljbild :)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Ett kort gjort till månadstävlingen hos: http://scrapotryck.blogspot.com/ :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Och sist men inte minst, en liten smygtitt. Visar resten när personen i fråga mottagit tinget. ;)
97 alster to go!

Fick gjort tre kort igår, här kommer bilderna! :D

Detta kortet är gjort till kvinnan min mor jobbar med, Camilla. Hon är blind, så kortet är gjort med mest tanke på att hon skall kunna uppleva det med händerna. Efter diskussioner fram och tillbaka med min mor, så blev resultatet såhär.

Den torrembossade rosa bakgrunden skulle det inte vara så mycket "plotter" på, så att hon skall kunna känna strukturen.
Utöver den har jag använt enfärgat, då det är lättare att beskriva det för henne och lättare för henne att visualisera.
Vindsnurran är gjord av två ihopklistrade papper och stickersen "Carpe Diem" är där, då det är ett av hennes favorituttryck. Blomman är gjord av utpunchade blommor, som blötats ner genom att jag sprayat hemmagjord mist gjord av twinklings på den. Sen har jag låtit den torka och sedan sprayat lite färgskarpare mist på den. Sedan glitter på blombladen och 3D-lack på braden.
Till sist har jag gjort lite pärlor med pearlmaker - cream.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Andra kortet är gjort av en stämpel jag köpt för en - två månader sedan. Stämpeln heter "Golden Oldies" och jag blev alldeles kär i den när jag såg den. Den var inte billig, men tänk så många kort man kan använda den till! :D
Texten hittade jag på Svenskscrapbookings forum i forumtråden "Förslag på kortrubriker" och tyckte att den passade perfekt till stämpeln! :D

Underst har jag mistat med twinklings (men inte strykt kortet som jag läste att man kan göra för att få det slätt igen. Det var Kamilla på SS-forumet som berättade det.).
Stämpeln har jag färglagt med Pro Markers.
Texten har jag skrivit ut från datorn och sedan färglagt med twinklings. Chalkat kanterna på både motivet och texten och satt dit lite grön punchinella.
En blomma med en brad, pearl maker (märk väl även de i punchinellan) och tillsist 3D-lack på braden och smilien på kaffekoppen.
Detaljbild :)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Jag har blivit lite förälskad i denna storleken på kort, de är så "lätta" men blir ändå så läckra! :D

Här har jag ännu en gång mistat med twinklings (nejdå, jag är inte alls förtjust i att mista! :P).
Jag har klippt ut vit punchinella lite "krokigt" för att inte få det så stelt. Sen har jag även klippt ut texten som jag hittat hos en tjejs blogg... (Kommer inte ihåg var. Vet du?) Och lagt lite 3D-lack i mitten på bokstäverna för lite effekt.
Sedan har jag gjort vindsnurran av ett dubbelsidigt mönsterpapper, satt fast en "jack-knäppningsdel" (vad tusan heter saken? :P) och i den en liten rosa plastpärla.

 


Mias pysselhörna

Det är verkligen blogcandy dags för mig... *skrattar*
Och tänk om man kunde få turen att vinna någon gång också. ;P
Men men, här är det Mia som har candy, klicka på bilden för att komma dit! :)


100 alster innan shopping! :O

Jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på, men det känns bra iaf. Då sparar jag pengar till lägenheten, haha.
Så, räknat från och med nu, skall jag göra 100 alster innan shopping. Kommer att blogga alla här, tror jag. :)Pysselmyrans veckoutmaning

Här hittar ni pysselmyrans utmaning för denna veckan. Jag har gjort ett kort till denna! :)

Har använt 3D-lack för första gången. Kul! :)

Och lite detaljbilder:


Och beviset på att jag använt 15 brads! :D


Tävling hos Scraplagret

Eftersom jag tycker att Scraplagret inspirerar till så mycket är jag ofta därinne och lurkar runt. Jag hittade denna månadsutmaningen här och blev genast inspirerad. Så jag klurade fram dessa korten.
Till detta kortet tog jag ett papper som var torrembossat (tror jag det heter, det rosa pappert iaf) och skrubbade en papperstuss med silvrig stämpelfärg över, så att blommorna stack ut lite mer. Pappret är köpt på Netto.
Jag klippte itu en utstansad remsa på hälften, som jag hade (den lila) och chalkade kanterna med en rosa stämpeldyna. Sedan limmade jag fast blomman (den var "hel" från början, köpt på tradera i början av året, kallas för mulberryblomma, tror jag) och fastsatte stickersbokstäverna (som är köpt på Pema).

Kort nummer två blev, enligt mig, lite kinainspirerat. Kanske inte riktigt min stil, men det blev ju inte fult iaf... :P
Spetsen har jag köpt från JP-hobby och stenarna har jag fått i en swapp. Pappret vet jag inte vart det kommer ifrån, men vill gärna veta. Så vet du vad pappret heter, säg gärna till. :P
Stickersen kommer än en gång från Pema.

Och sist men inte minst, min egen favorit. Ett spillbitspapper som jag har klippt med en mönstersax i över- och nederkant och sedan chalkat.
Inspirationen till vindsnurran hittade jag hos scraplagret, här. I mitten har jag satt en... Jag kommer inte på vad det heter... Men det är iaf en del av en sådan knapp man knäpper ihop. Och i mitten av den har jag satt en sten som dem på förra kortet.
Texten har jag själv skrivit ut, fonten heter Extra Ornamental No 2 och den hittar ni att ladda ner gratis här.
Både texten och själva cardstocken är skrubbad med en tuss med brun stämpelfärg på och sedan skrubbad med en lite ljusare chalk för att få en lite skitig känsla.


Det var allt från mig för denna gången. Enjoy! ^^

Bloggcandy hos Tessans kort & pyssel!

Du kommer dit genom att klicka på bilden! :D


Sen har jag gjort ett kort, tillhörande candyn, som är gjort efter denna skissen:
http://tessalonikasskisser.blogspot.com/2010/06/skiss-39.html

Och kortet ser ut såhär :)